Køb og salg af hundehvalpe i hele Danmark.

Hvalpeportalen ønsker at blive stedet hvor at du kan finde din nye hundehvalp og nok så vigtigt inden købet også få afstemt om hunden passer til jeres familie.
Det er vigtigt at et nyt medlem i familien ikke bare en pludselig idé der er opstået, men at det derimod er tænkt godt igennem. Mange familier tror ofte de har mere tid end og kan overkomme mere end de reelt kan, og derfor kommer der desværre mange hvalpe retur eller aflives pga. manglende overskud eller tid. Derfor er det heller ikke ligegyldigt hvilken race der vælges da der er stor forskel på hvor mange ressourcer de enkelte racer kræver.

Premium annoncer

Find en hvalp til mig

Nyeste hvalpe til salg

Køb og salg

Hunderacer

Det tilstræbes at dække alle de runderacer som der sælges i Danmark. Om du ønsker en labrador-retriever, Coton de Tulear - Bomuldshund eller en anden race, så håbes det at der er oprettet salgs annoncer, så I kan finde jeres bedste ven for de næste mange år.


Oprettelse af salgsannonce.

Det har aldrig været nemmere at sælge dine hvalpe. Opret en gratis annonce og lad hvalpeportalen om at finde køberne til dine hvalpe. Køber af hundehvalpe kommer fra hele Danmark, dvs både Sjælland,Fyn, Jylland og Bornholm. For at sælge hundehvalpene, kræves blot der oprettes en bruger på portalen, som derefter giver adgang til oprettelse af en gratis annonce. Det er også muligt at oprette en premium annonce for kun 150kr, hvor at pengene går til at reklamere for netop din hunderace.
Opret en salgsannonce her


hvalpeagenten Oprettelse af hvalpeagent.

Det er også muligt som køber at oprette en hvalpeagent. En hvalpeagent overvåger hvilke hunderacer der kommer til salg og udsender en notifikation på email når din ønskede hunderace kommer til salg, hvorfra man hurtigt kan finde frem til annoncen. Det er gratis at oprette en hvalpeagent og vi håber det gør det nemmere for dig at finde din hvalp. Oprettelsen af en hvalpeagent, kræver at der logges på portalen, som derefter giver muligheden for at oprette en hvalpeagent.
Opret en hvalpeagent her