Coton de Tulear - Bomuldshund hvalpe til salg

Race: Coton de Tulear - Bomuldshund

Børnevenlig

Kræver daglig motion

Fælder hunden

Gør hunden

Førstegangsejer

Lydighed

Kræver pelspleje

Størrelse

God vagthundCoton de Tulear, også kendt som den bomuldshund, er en lille til mellemstor race, der oprindeligt stammer fra Madagaskar. De er kendt for deres bløde, bomuldslignende pels, som ikke udløser allergier.

En Coton de Tulear er en intelligent og sjov hund, der er god til at tilpasse sig deres omgivelser. De er meget kærlige og sociale hunde, der elsker at være sammen med deres familier. De er også en god race for børnefamilier, da de er blide og tålmodige med børn.

Coton de Tulear er en lille til mellemstor race, der typisk vejer mellem 4 til 8 kg og er op til 30 cm høj. De har en blød, bomuldslignende pels, der kræver regelmæssig børstning og trimning for at holde den sund og glansfuld.

I Danmark er Coton de Tulear en sjælden race, men de er blevet mere populære i de senere år på grund af deres bløde pels og allergivenlige karakter.

Alt i alt er Coton de Tulear en fantastisk race for mennesker, der ønsker en lille til mellemstor hund, der er blid, kærlig og intelligent. De kræver regelmæssig pelspleje, men belønner deres ejere med deres blide og kærlige karakter.

Hundehvalpe til salg